Astrid vraagt het aan… Maya

“Met de fiets op de kasseien, dat hobbelt veel te veel!”

Op 14 oktober 2012 doe ik mee aan de Gentse gemeenteraadsverkiezingen. Vanop plaats 16 van SP.A-Groenlijst ijver ik voor een sociaal en ecologisch Gent. Eigenlijk wil ik alle Gentenaars ontmoeten, maar dat is helaas niet mogelijk. Daarom zoek ik 100 Gentenaars op. Zij mogen me vertellen wat ik voor hen kan doen!

Maya is drie jaar en heeft het erg naar haar zin bij juf Joke in de peuterklas.

Drie leuke dingen in de stad? “De school, de kapper en de kinderboerderij.

Vandaag ben ik naar de kinderboerderij gegaan. Er waren kippen op de boerderij! En er was een emmertje met water. Er waren veel dieren. Ik heb ook bloemetjes gezien en bijtjes bij de bloemetjes. Eerst moesten alle kindjes nog eens naar het toilet gaan. Dan zijn we met de bus terug naar school gegaan en daar heb ik mijn koek opgegeten.”

Wat vind jij niet zo leuk in de stad?

“Ik vind het niet leuk om met de fiets op de kasseien te rijden. Dat hobbelt veel te veel! Dan roep ik ‘stop, mama, stop’, maar mijn mama zegt dat we moeten verderrijden.”

Wat is jouw lievelingsplekje in de stad?

“Bij tante Astrid!”

*glundert*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.