Astrid vraagt het aan… Micheline

Ik ben een contente Gentenaar!”

Op 14 oktober 2012 doe ik mee aan de Gentse gemeenteraadsverkiezingen. Vanop plaats 16 van SP.A-Groenlijst ijver ik voor een sociaal en ecologisch Gent. Eigenlijk wil ik alle Gentenaars ontmoeten, maar dat is helaas niet mogelijk. Daarom zoek ik 100 Gentenaars op. Zij mogen me vertellen wat ik voor hen kan doen!

Micheline is 61 jaar en met brugpensioen. Ze is geboren en getogen in Gent en woont in de Brugse Poort. Dit jaar trekt ze al voor de zevende maal naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te verkiezen.

Gent in drie woorden: “Mooi, net en aangenaam.

Hoewel er vaak geklaagd wordt over zwerfvuil vind ik Gent een nette stad. De laatste jaren is het centrum van de stad veel verproperd, hoor! Ik zie dat de stadsdiensten regelmatig komen vegen, niet alleen in het centrum, maar ook hier in deze buurt. Dat vind ik toch wel belangrijk.”

Wat kan er volgens jou dan wel beter in onze stad?

(na lang nadenken) “Eigenlijk is alles hier ok voor mij. Ik ben een contente Gentenaar!”

Heb je een lievelingsplekje in de stad?

“Ik vind de hele stad een fijne plek…” Als dat niet kort en krachtig is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.