Cocktails en chocolade = chocktails

chocktails 6 september 2012 BarBuroDonderdag 6 september is iedereen vanaf 20u30 welkom in BarBuro voor ‘Chocktails‘. Zoals de naam het zelf zegt: een combinatie van chocolade en cocktails. Nu toevallig twee van mijn favoriete ingrediënten voor een geslaagde avond 🙂

Het is zowel een feestje naar aanleiding van mijn verjaardag van vorige week, als het startschot van mijn verkiezingscampagne. Trakteren doe ik niet (ik wil jullie stem verdienen, niet kopen en bovendien mag dat niet tijdens de sperperiode). Maar iedereen mag wel een gratis affiche mee naar huis nemen om aan het raam te hangen. Of postkaartjes meenemen om uit te delen aan vrienden en vriendinnen, buren en collega’s… Dat allemaal met zicht op het stadhuis én de Stadshal.

Meer info en/of je komst bevestigen kan op het Facebook Event.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.