Astrid vraagt het aan… Otto

“Ik durf al helemaal alleen van de glijbaan en op het hoge klimrek!”

Op 14 oktober 2012 doe ik mee aan de Gentse gemeenteraadsverkiezingen. Van op plaats 16 van SP.A-Groenlijst ijver ik voor een sociaal en ecologisch Gent. Eigenlijk wil ik alle Gentenaars ontmoeten, maar dat is helaas niet mogelijk. Daarom zoek ik 100 Gentenaars op. Zij mogen me vertellen wat ik voor hen kan doen!

Otto, vier jaar, is net begonnen in de derde kleuterklas. Hij woont met zijn ouders, broer en pasgeboren zusje in Ledeberg.

Gent in drie woorden? “Spelen, spelen en spelen… Ik speel graag op de speelplaats op school, in de klimboom in de tuin en in de speeltuin hier in de buurt. Ik durf al helemaal alleen van de glijbaan en op het hoge klimrek!”

Wat zou jij graag veranderen in de stad, Otto?

“Ik vind het echt niet ok dat mensen zoveel papiertjes, flesjes en blikjes gewoon op straat gooien. Dat moet je toch in de vuilbak gooien?”

Wat is voor jou het leukste plekje in Gent?


Dat van de speeltuinen wist je al, maar ik ben onlangs met mijn peter en zijn boot gaan varen naar de stad. Dat vond ik misschien wel leuker dan een springkasteel. Ik kreeg bovendien een ijsje (vanille) en ik mocht ook zelf eens aan het stuur zitten. Makkie!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.