Astrid vraagt het aan… Wouter

“Als fietser weet ik heel goed hoe de staat van de wegen is. Er is al veel gebeurd, maar toch zijn er op veel plaatsen nog putten in de weg. Daar moet iets aan gedaan worden.”

Op 14 oktober 2012 doe ik mee aan de Gentse gemeenteraadsverkiezingen. Van plaats 16 op de SP.A-Groenlijst ijver ik voor een sociaal en ecologisch Gent. Eigenlijk wil ik alle Gentenaars ontmoeten, maar dat is helaas niet mogelijk. Daarom zoek ik 100 Gentenaars op. Zij mogen me vertellen wat ik voor hen kan doen!

Wouter is 44 en woont in Oostakker. Hij komt geregeld met de fiets naar het centrum van Gent. Het mag dan ook niet verwonderen dat Wouter vooral aandacht heeft voor mobiliteit en het gebruik van de openbare ruimte.

Gent in drie woorden?  “Authentiek, fietsvriendelijk, een stad waar goed geleefd wordt.

Gent is één van de meest authentieke steden in de wereld. De stad is de laatste jaren ook enorm geëvolueerd. De straten en pleinen zijn mooier geworden, en ook het parkeerbeleid en de vele fietsenstallingen vind ik heel goed.”

Ik kom in oktober voor de eerste maal op. Waarop zou ik volgens jou de aandacht moeten vestigen?

“Als fietser weet ik heel goed hoe de staat van de wegen is. Er is al veel gebeurd, maar toch zijn er op veel plaatsen nog putten in de weg. Daar moet iets aan gedaan worden.”

Ik vind het erg belangrijk dat we in Gent onze openbare ruimte (pleinen, parken, straten,…) goed soigneren. Heb jij een lievelingsplekje in de stad?

“Ik ga al eens graag een koffie drinken aan het Vleeshuis en in het Muinkpark kom ik ook graag. Ook het Keizerspark is leuk: daar kan je naar de basketters en de skaters kijken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.