Met #teamgent naar 14 oktober 2018!

Een sociaal en duurzaam Gent, daaraan bouwen we elke dag en dat willen we blijven doen. Vandaag stellen we het team voor waarmee sp.a en Groen op 14 oktober 2018 de verkiezingen willen winnen. 53 Gentenaars uit alle hoeken van de maatschappij treden op de voorgrond om dat mee mogelijk te maken. Honderden anderen werken als medewerker, als vrijwilliger, als militant, als geëngageerde burger mee aan #teamgent.

A2E46F75-A0EC-4F3D-9E31-F557D3971E19.jpeg

Zelf ben ik heel trots om in de kop van het peloton te mogen rijden: vanop plaats 4 zal ik er alles aan doen om Gent in progressieve handen te houden. Er staat veel op het spel. Ik ga voor een stad met een sterke uitstraling tot ver buiten de landsgrenzen, maar waar het als bewoner, ongeacht je afkomst of je middelen, echt goed leven is. Een stad met aandacht voor nabijheid. Nabijheid tussen mensen, maar ook nabijheid van al die sterke diensten die we hebben: buurtscholen, wijkpolitie, straathoekwerk, jeugd- en welzijnswerk… En tot slot: ik ga voor een menselijke politiek. De voorbije jaren heb ik de harde, maar gelukkig vooral de mooie kant van politiek leren kennen. De kant van beleidsmakers die écht luisteren en samen met burgers de stad vorm willen geven. Als het van mij afhangt doen we dat nog veel meer.

Ons team groeit elke dag en misschien heb jij ook zin om mee te doen? Laat het mij weten. We hebben iedereen nodig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.