Astrid wil meer … Zwerfgoed

Wat een prachtig initiatief: vzw Zwerfgoed in Mariakerke. Als time-outproject geven ze jongeren die op school of in de instelling even geen toekomst meer zien, terug een perspectief. Met de buurthoeve, de serre en binnenkort ook een samenwerking met woonzorgcentrum Zuiderlicht betrekken ze de buurt nauw bij hun werk.

Onderwijs moet voor alle jongeren een hefboom zijn. Maar ook in Gent loopt het daarmee nog te vaak mis. Nog te veel jongeren verlaten de school zonder diploma. Met sp.a-Groen willen we meer inzetten op time-outprojecten waar jongeren op hun tempo weer werken aan die toekomst. Lees er meer over op www.gentiswatwedelen.gent

#astridwilmeer🙋🏼‍♀️
#iedertotzijnrecht
#gentiswatwedelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.