Internationale dag tegen racisme en discriminatie

Vandaag is Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Dat zou het elke dag moeten zijn! Muziek verwoordt het vaak nog mooier dan we zelf kunnen. 🎶 Daarom zeg ik het vandaag met een plaat / playlist. 🎙️

Eén van de blikvangers in Gent vandaag is een radio uitzending van Urgent.fm. De Gentse studentenradio zendt tussen 15 uur en 19 uur live uit vanuit Bibliotheek De Krook. Ik ben er straks ook te gast om mijn plaat aan te vragen. 

👉👉👉 Laten jullie me weten welke plaat ik hier nog vergat? 🎧 Of welke artiest ik zeker nog moet horen vandaag en toevoegen aan dit lijstje? 📻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.